ConocoPhillips Woodcreek West Campus Expansion

Market:

Office & Mixed-Use

This project included a new six level, 800,000-sf cast-in-place parking garage with a combination precast and glass perimeter curtainwall that holds over 2,300. The parking garage was a combination of precast and glass perimeter curtain wall and allowed for all employees to park on campus. Bellows connected the new parking garage to the main campus with a pedestrian bridge and added a 210,000-sf, structural steel framed fitness center with all the amenities and an indoor pool.

Location:

Houston, TX

Completed:

2006

Architect:

Kendall/Heaton Architects
ConocoPhillips awarded Bellows the 2007 Award for Outstanding Service and Performance with No Recordable Injuries.

Subscribe To Our Newsletter

We build more than buildings. 

We build relationships.

Contact INFO

W. S. Bellows Corporation © 2021 All Rights Reserved.